pijl

Contact opnemen

Vul je naam, e-mailadres en vraag in en maak een gratis afspraak.
Vanwege mijn volle agenda raad ik aan op tijd contact op te nemen.

  • Je krijgt de makkelijkste website voor jou en je klanten;
  • Meer klanten en omzet door een hoge plek in Google;
  • Altijd gratis ondersteuning.

Je krijgt dezelfde dag een reactie.
Liever bellen of appen, prima natuurlijk.
06 - 45 200 369

website laten maken sterren
Lees hieronder alle reviews die ook te vinden zijn op Google.

Wat klanten zeggen over mij

website laten maken sterren
Guido heeft voor mijn nieuwe bedrijf een supermooie website gebouwd!! Ik ben niet alleen super tevreden met het resultaat, maar ook met de gang van zaken! Guido werkt heel zorgvuldig, volgens gemaakte afspraken (die hij duidelijk vastlegt bij de start), is geduldig en hij denkt heel goed mee. We hadden een hele leuke samenwerking, ik zou hem aan iedereen aanraden!

Annemarie van Eck
website laten maken sterren
Guido heeft al eerder ijsvereniging WVF geholpen. De webshop was en is nog steeds een groot succes. Nu gebruik kunnen maken van zijn vakkennis voor een grote update van de website. Fantastisch! Goede uitleg, alle wensen verwerkt, snel en 100% tevreden. Een aanrader!

Rob - Voorzitter IJsvereniging WVF
website laten maken sterren
Guido heeft voor mij een tweetal websites gebouwd en hier ben ik zéér tevreden over. Ten eerste krijg je het gevoel dat je samenwerkt met Guido en niet dat je zijn klant bent. Ten tweede is er bij Guido altijd duidelijkheid over de prijs, sterker nog hij doet altijd wel wéér iets meer. Ten derde kan ik prima uit de voeten met zijn CMS systeem waardoor ik super laagdrempelig al mijn aanpassingen kan doen en als dat niet lukt helpt Guido altijd! Tot slot is Guido een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken. Kortom, aanrader!!

René van Anen
website laten maken sterren
Wat ben ik trots op de website om een eigen bedrijf op te zetten. De rustige, persoonlijke, maar ook deskundige manier waarop Guido werkt, heeft een mooi resultaat opgeleverd. Ik ben super tevreden!!

Annette Huizinga - annettehuizinga.nl
website laten maken sterren
Guido heeft vele jaren mijn website beheerd en ook nog een mooie website voor mij ontworpen. Wat ik enorm in Guido waardeer is zijn professionaliteit, kennis van zaken en het laagdrempelige contact dat ik heb ervaren. Op al mijn vragen kreeg ik supersnel reactie. Guido denkt altijd in het belang van de klant en geeft uitstekende, praktische adviezen. Ik ben supertevreden over onze samenwerking en zal Guido dan ook zeker adviseren aan een ieder die op zoek is naar een professionele en betrouwbare webdesigner!!

Linda Hendriks - Kindercoach
website laten maken sterren
Guido heeft voor mij een Website gemaakt. Dit doet hij op een toegankelijke, positieve, professionele en prettige manier waardoor ik merk dat hij weet wat ik wil en daarin sterk weet mee te denken. Hij is goed benaderbaar voor tussentijds advies en komt ook vaak met zeer handige tips. Ik zou Guido zeker aanraden bij anderen die een "Makkelijke website" willen van een positieve meedenker. Guido bedankt!

Henk Laarman - Arbeidsbemiddeling
website laten maken sterren
Ik heb Guido onlangs leren kennen als een kundig betrouwbare partner. Mijn verzoek om de oude website van de brouwerij totaal te updaten, geschikt te maken voor de komende tijd heeft hij op een professionele vriendelijke manier gerealiseerd. Een van mijn wensen was om de website snel toegankelijk en beveiligd te maken, maar ook dat de website op diverse mobiele platformen benaderbaar moet zijn.

Rowan Huijgen - Brouwerij De Witte Leeuw
website laten maken sterren
Ik heb vorig jaar een website laten maken door Guido voor mijn praktijk als leefstijlcoach. Ik ben er heel blij mee. Ik krijg veel complimenten over de website. Bezoekers vinden de website duidelijk en aantrekkelijk. Aan de vele reacties merk ik dat ik ook goed vindbaar ben.
De samenwerking met Guido vond en vind ik top. Hij heeft veel kennis van zaken en is heel behulpzaam. Ik kon altijd alles vragen en dan werd het vrijwel meteen opgelost. Ook denkt hij met je mee en heeft hij er een goed oog voor wat voor jouw onderneming belangrijk is. De kwaliteit die hij levert, is absoluut het tarief waard. Dus een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: ik had geen betere keus kunnen maken.

Els Heuts - Leefstijlcoach
website laten maken sterren
Guido heeft de website voor mijn B&B Juffertje in het Groen gemaakt. Vanaf het begin was het contact makkelijk en voelde hij goed aan wat ik voor ogen had. Het resultaat mag er zijn; niet te vol, overzichtelijk, stijlvol en precies goed. Dankjewel Guido voor je feedback en hulp!

Giséla Terwel - Eigenaar B&B
website laten maken sterren
Ik heb de samenwerking met Guido van One4Design als heel plezierig ervaren. Vanaf ons 1e contactmoment voelde ik een klik. Guido luistert goed naar je wensen en geeft hierbij duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is. Hij denkt altijd mee in oplossingen waardoor het hele proces van ontwerp tot oplevering van mijn website heel natuurlijk verliep. Een groot compliment voor zijn snelle opvolging van acties en flexibiliteit in contactmomenten. Samenvattend; superklantgericht, goede kwaliteit en zeer persoonlijk! Van mij krijg je een dikke pluim!

Carolien Beverwijk
website laten maken sterren
Guido is een prettige persoon om mee samen te werken. Staat open voor ideeën en komt zelf ook met goede suggesties en aanvullingen. Ook als de website eenmaal is gelanceerd is hij makkelijk en goed benaderbaar.

Wouter Geerlig - HypotheekZwolle.nl
website laten maken sterren
Al een aantal jaren hebben Guido en ik contact.
Hij heeft voor mij mijn website, logo en huisstijl gemaakt. Ik ben er nog altijd blij mee.
Guido is hele laagdrempelige, opgewekte en meedenkende man. Erg prettig in de omgang. Ik hoef hem maar te mailen en hij heeft een oplossing en vaak al gewijzigd en al.

Rebecca Agterhuis
website laten maken sterren
Guido Ruijsch van One4Design doet wat hij belooft. En een beetje meer dan dat. Een makkelijke (en mooie) website, die bovendien niet alleen zorgt voor zichtbaarheid, maar ook voor meer omzet.
Guido weet wat hij doet, blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en levert een eenvoudig cms waar echt iedereen mee uit de voeten kan.
Los daarvan is hij een onwijs sympathieke man, die altijd helpt als het toch even niet wil lukken. En meedenkt als je weer eens een eigenwijs idee hebt en het nét even anders wil.
Kiezen voor een website van One4Design is voor mij één van de beste keuzes als ondernemer geweest.

Janna Bander-Maartens, Studio Loenz Design
website laten maken sterren
Een en al lof voor Guido van One4Design! Wat heeft hij mij ontzettend goed en uiterst vlot geholpen met het maken van een website en logo voor mijn bedrijf. Denkt goed mee, is creatief, origineel, perfectionistisch en staat altijd voor je klaar. Kan echt niks bedenken wat ik als verbeterpunt zou kunnen meegeven. Ben heel erg blij en tevreden.

Barbara Dijkshoorn
website laten maken sterren
Inmiddels heb ik samen met Guido van One4Design 3 websites mogen realiseren. Het is een prettige samenwerking tijdens het maken van de website en de jaren daarna bij eventuele wijzigingen. Ook aan de vindbaarheid van de website wordt meegedacht en oplossingen geboden. De offerte is duidelijk, de communicatie via mail gaat snel. Guido werkt snel, deskundig en accuraat.

Eveline Braam - DTC Zwolle
website laten maken sterren
Guido kijkt goed wat bij je past en weet wat er nodig is om een juiste en een overzichtelijke site te maken. Hij doet niet moeilijk als er tussentijds iets aangepast moet worden of iets aan toe gevoegd moet worden.

Wim van Dijk
website laten maken sterren
Guido heeft een website voor onze fysiotherapie praktijk, Fysio Axis Deventer, ontworpen. Hij is kundig, professioneel en heeft veel verstand van de juiste dingen doen voor de beste vindbaarheid op Google

Niels Meijer - Fysio Axis
website laten maken sterren
Guido heeft onlangs een supermooie website voor mijn bedrijf gemaakt. Heb de samenwerking met hem superfijn gevonden. Dankjewel Guido.

Radni Sarkez
website laten maken sterren
Ik ben ontzettend blij met mijn websites. Guido is ontzettend oplossingsgericht, vrolijk, denkt mee, heeft goede ideeën en reageert snel!

Alice Kempers - Fotograaf
website laten maken sterren
Bedankt voor de mooie website die je voor mij hebt gemaakt, Guido! Mijn website is goed vindbaar, overzichtelijk en duidelijk. Je hebt verstand van zaken en prettig in de communicatie!

Marleen de Haas - Klusbedrijf
website laten maken sterren
Echt aanrader voor iedereen. Heel flexibel en betrouwbaar om samen te werken.

Aiman Samal Monger - Indiaas Restaurant Kampen
website laten maken sterren
Prachtige website gemaakt, alles is perfect geregeld!

Karl Zandink - Voetbal88.nl
website laten maken sterren
Luistert goed naar je wensen en voert ze als het mogelijk is zo snel mogelijk uit.

Henk Bos - Bossienbus.nl
website laten maken sterren
Mooie website geworden, geweldige service. Kan niet beter!

Menno van Koningsveld - Psychiater