pijl

Alles over Stadshagen in Zwolle

Stadshagen is wijk in Zwolle gelegen in de polder Mastenbroek. Stadshagen telde 26.605 inwoners op 1 januari 2020.

Op deze pagina vind je veel vragen en antwoorden die te maken hebben met deze mooie wijk.Of beter gezegd je vindt hier alle zoektermen waar vaker dan 10 keer per maand naar gezocht wordt.

Als 'Stadshagenaar' van het eerste uur met een voorliefde voor websites maken en seo (optimaliseren voor zoekmachines), leek me dit een leuk projectje binnen mijn eigen website. Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik hiermee kan helpen. Mis je informatie, trek gerust aan de bel.

Buurten van Stadshagen

Als je mensen vraagt waar je woont, hoor je vaak: "Stadshagen", als antwoord. Wist je dat Stadshagen bestaat uit een aantal verschillende buurten? Dit zijn: Milligen, Schoonhorst, Werkeren, Frankhuis, De Tippe, Breecamp en Breezicht.

Uiteindelijk zal Stadshagen bestaan uit 16.000 woningen, en ca. 30.000 à 40.000 inwoners. Daarmee is Stadshagen de grootste wijk van Zwolle.

Winkelcentrum Stadshagen

Het winkelcentrum in Stadshagen in Zwolle is een moderne en gezellige plek om te winkelen en te vertoeven. Het is een populaire bestemming voor zowel bewoners van Stadshagen als mensen vanuit andere delen van Zwolle en omgeving.

Het winkelcentrum is ruim opgezet en heeft een ruime selectie aan winkels, waaronder verschillende fashionwinkels, een supermarkt, een drogisterij, een kledingwinkel voor kinderen en een boekwinkel. Er is ook een ruime gratis parkeerplaats beschikbaar, wat het makkelijk maakt om naar het winkelcentrum te komen.

Naast winkelen kun je in het winkelcentrum ook genieten van een hapje en een drankje in één van de vele horecagelegenheden. Er zijn diverse restaurants en cafés, waaronder een pizzeria en een Chinees restaurant en

Naast de winkels en horecagelegenheden biedt het winkelcentrum ook regelmatig leuke evenementen aan, zoals muziekoptredens en kinderactiviteiten. Dit maakt het winkelcentrum nog aantrekkelijker voor bezoekers van alle leeftijden.

In het winkelcentrum in Stadshagen in Zwolle is er dus voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar de laatste fashiontrends, lekker wilt eten of gewoon even wilt ontspannen en genieten van het gezellige sfeer, het winkelcentrum biedt het allemaal. Het is zeker een bezoek waard als je in de buurt bent.

Kapper Stadshagen

Kappers zijn er in Stadshagen genoeg te vinden. Onderstaand deel ik een aantal kapsalons waar je vaak met, maar ook een enkele keer zonder afspraak geknipt kunt worden. Ook zijn er natuurlijk thuiskappers, die komen naar jouw huis toe. Daarvoor verwijs ik graag naar een eigen projectje: Kappers Zwolle

Mixx Hair
Belvederelaan 105
8043 LW Zwolle
Tel: 038 - 4202442
www.mixxhair.nl

Whair
Werkerlaan 93
8043 LT Zwolle
Tel: 038-4237773
www.whair.nl

Haarplan
Slaperdijkstraat 24
8043HP Zwolle
06-26791975
www.haarplan.nl

Dieren Stadshagen

Dierenwinkel Stadshagen

In Stadshagen hebben we een dierenwinkel: Pets & Co Jonkman. Deze is te vinden aan de rand van het winkelcentrum. Belvederelaan 241, 8043 LW Zwolle is het adres (klik om te navigeren).
De winkel is maandag tot en met zaterdag geopend. Zaterdag tot 17.00 uur en door de weeks tot 18.00 uur.
Maandag is deze winkel net als veel andere winkels in stadshagen vanaf 13.00 uur geopend.
Het telefoonnummer is: 038 420 0424.

Dierenarts Stadshagen

In Stadshagen is er een dierarts te vinden. Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen is een  samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken in de regio Zwolle. Dierenkliniek Stadshagen is de vinden dichtbij het winkelcentrum aan de Arendshorstlaan 19,8043 VE Zwolle. Je kunt ze mailen via: info@dapzw.nl

Ze zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op  (038) 4771951 (Gezelschapsdieren) en  (038) 4214442 (Landbouw)

Dierenpension Stadshagen

In Stadshagen zelf is geen dierenpension. Maar in Zwolle en de omgeving zijn er wel dierenpensions te vinden.
Ik raad aan zelf via Google te kijken welk pension uw voorkeur heeft.

Dierenweide Stadshagen

In Stadshagen is er een kleine dierenweide. Dit is onderdeel van Park de Stadshoeve.
Bij deze dierenweide in Stadshagen zijn er verschillende boerderijdieren.
De dieren worden door vrijwilligers en met behulp van de medewekers van Frion erzorgd. 

Funda Stadshagen

Wie wil er nou niet in Stadshagen wonen? Via funda is te zien welke woningen te koop zijn, en welke al verkocht zijn.

Tandarts Zwolle Stadshagen

Iedereen moet er toch zo'n één of twee keer per jaar aan geloven. Een bezoekje aan de tandarts. In Stadshagen zijn verschillende Tandartsen te vinden. Hieronder noem ik er een aantal:

 


Aanbevolen artikelen


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf zes in cijfers: