pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Voorbeelden
  5. /
  6. Website Bierbrouwerij

Ben jij een brouwer en heb je een website nodig?

De Witte Leeuw heeft al een makkelijke website

website laten maken mockupwitte

Andere sites bekijken

Ik heb een website gemaakt voor Rowans brouwerij in Zwolle. Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan, want ik wist dat een goede website voor een brouwerij erg belangrijk is om de naamsbekendheid te vergroten en om nieuwe klanten te werven.

Ik begon door het doel van de website te bepalen. De brouwerij wilde graag hun bieren presenteren aan het publiek en informatie geven over hun brouwproces en geschiedenis. Een overzichtelijke website laten maken, met duidelijke navigatie en informatie over alle bieren die ze aanbieden, dat wilde Rowan graag.

Rowan heeft ook mooie en professionele foto's laten maken en dat is te zien, erg mooi!

website laten maken sterren

Ik heb Guido onlangs leren kennen als een kundig betrouwbare partner. Mijn verzoek om de oude website van de brouwerij totaal te updaten, geschikt te maken voor de komende tijd heeft hij op een professionele vriendelijke manier gerealiseerd. Een van mijn wensen was om de website snel toegankelijk en beveiligd te maken, maar ook dat de website op diverse mobiele platformen benaderbaar moet zijn.
Rowan Huigen - Brouwerij De Witte Leeuw


Rowan en ik zijn blij met het eindresultaat en ik weet zeker dat de website de brouwerij zal helpen om hun naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Proost!

 

Neem contact op

dan bespreken we hoe we voor jou een makkelijke site gaan maken

de website is live te bekijken op https://www.brouwerijdewitteleeuw.nl/