pijl

Website laten bouwen voor je Fysiotherapiepraktijk?
Fysio Axis heeft er al makkelijke website

website laten maken 01Mockup2020axis

Niels en Ludo startten in 2021 hun eigen Fysiotherapiepraktijk. Ze hebben een mooi pand gevonden in Deventer. Na een mooi aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in loondienst, hebben ze de stap genomen en zijn voor zichzelf begonnen met ondernemen.

Guido heeft een website voor onze fysiotherapie praktijk, Fysio Axis Deventer, ontworpen. Hij is kundig, professioneel en heeft veel verstand van de juiste dingen doen voor de beste vindbaarheid op Google!

Ze hebben een mooi logo laten maken door Lotsofgraphics.nl en op basis daarvan hebben we een mooie gebruiksvriendelijke site gemaakt. Fysio Axis Deventer is een praktijk voor algemene fysiotherapie met daarbij de specialisaties manueel therapie, dry needling, Covid revalidatie en neurorevalidatie. 

In goed overleg hebben we een aantal mooie domeinnamen vast weten te leggen. We hebben gekozen om defysiotherapeutdeventer.nl te gebruiken als hoofddomein. Dit geeft in mijn ogen net een klein beetje voordeel op een belangrijke zoekterm. Wellicht dat we in de toekomst overstappen naar fysioaxis.nl

Samen blijven we hard werken aan de vindbaarheid van de website. Leuk om te noemen is dat Ludo en Niels eerder klanten hadden dan dat ze hun mooie pand helemaal gereed hadden en dan dat ze van mij de factuur hadden ontvangen.

We hopen dat we over enige tijd in de organische zoekresultaten bovenaan te vinden zijn op termen als fysiotherapie Deventer en daaraan verwante zoektermen.

Neem snel contact op

Samen kijken naar alle mogelijkheden?

De website is live te bekijken op www.defysiotherapeutdeventer.nl