pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Voorbeelden
  5. /
  6. Website Hovenier

Groene vingers, maar geen verstand van website laten maken?

Hermen heeft een makkelijke website laten bouwen

website laten maken 01Mockup2022-horst 1

Ik heb onlangs een website gemaakt voor een hovenier in Zwolle: Hermen Horst. Hermen is een ervaren hovenier met jarenlange ervaring en hij wilde graag een website hebben om zijn startende bedrijf te laten groeien.

Ik begon door het doel van de website te bepalen. Hermen wilde graag zijn diensten presenteren aan potentiële klanten. Hij wilde een website laten maken die overzichtelijk was, met duidelijke navigatie en informatie over alle diensten die Hermen aanbiedt.

Ik heb ook foto's van Hermens werk op de website geplaatst, zodat mensen een goed beeld kunnen krijgen van wat hij doet. Daarnaast was het belangrijk om de contactgegevens duidelijk zichtbaar te maken, zodat mensen gemakkelijk contact met Hermen konden opnemen als ze interesse hebben in zijn diensten.

Tekstschrijver Erik Riemens van Mediabureau Meer schreef de teksten

Natuurlijk zorgen we dat de website gemakkelijk gevonden gaat worden door zoekmachines, door gebruik te maken van zoekwoorden die relevant zijn voor Hermens bedrijf en door SEO toe te passen. We hopen dat hij goed gevonden zal worden op termen als: Hovenier Zwolle en Tuinonderhoud Zwolle Hermen en ik zijn blij met het eindresultaat en hij krijgt goede reacties op zijn site.

Ik weet zeker dat de website Hermen zal helpen om zijn bedrijf een goede start te geven.

Maak een afspraak

ik luister graag naar jouw wensen

de website is live te bekijken op www.horst-tuinonderhoud.nl